где купить металлопрокат

Металлобаза в Одесі

Металлобаза

Наприкінці січня саме час подумати про початок дачного сезону. А якщо Ви живете у власному будинку, то, як то кажуть, ремонт не можна закінчити. Його можна призупинити на зимовий період. Звичайно, приємно впасти в сплячку, але весна не за горами, а металобаза в Одесі працює цілий рік! Сьогодні ми розповімо Вам, як ушляхетнити свій гараж за допомогою полиць, сконструйованих власноруч.

Гараж – це не тільки житло для Вашої машини, а й сховище інструментів. Огородного приладдя та всяких дрібниць, які можуть і «не знадобитися».

Якщо Ви звикли робити все якісно та красиво. То найоптимальніший варіант – купити металевий куточок або профільну трубу відповідного перерізу. Для вертикальних стійок запасіться куточком від 30 до 50 мм. Або прямокутною профільною трубою з більшою стороною 40 – 50 мм. Кутки для полиць потрібно брати 15-20 мм, і кріпити їх зварювальним апаратом, це найшвидший та найнадійніший спосіб. Самі полиці Ви можете нарізати із ДСП та прикрутити саморізами. На нашій металобазі в Одесі Ви можете заздалегідь порахувати вартість необхідного металопрокату, і що найважливіше, нарізати за необхідними розмірами. Ми завантажимо Ваше замовлення у вантажну машину та зробимо для Вас доставку за вказаною адресою в межах Одеської області.

Таким чином можна з упевненістю сказати, що куточки – корисна річ. Якість куточків на критому складі в Одесі відповідає всім нормам та критеріям за ГОСТами, тому що ми отримуємо металопрокат прямо від виробника. Якщо вам необхідний прайс на наш товар, надішліть на електронну пошту запит з темою Металобаза ціни, і ми протягом дня надішлемо вам детальну відповідь, а ціна на нашу продукцію оптимально відповідає якості.
На металобазі в Одесі Ви можете придбати арматуру та куточок будь-якого перерізу.

Все-таки гараж не облаштували та відчуваєте, що чогось не вистачає в інтер’єрі? Тоді заходьте до наших партнерів Укр-бочка та купіть дубову бочку.

 

Популярні записи

Оставить комментарий