Ферро Мінералз Україна вітає з Новим Роком

Колектив Ферро Мінералз Україна вітає всіх наших клієнтів з Новим Роком та Різдвом Христовим! Ми бажаємо всім Вам найміцнішого здоров’я, миру, благополуччя! Весь минулий рік ми намагалися бути для Вас найкращим партнером, ми разом переживали труднощі, викликані ковидною обстановкою, ми разом розтинали хвилі цінових коливань і це нам вдавалося! Бажаємо висловити всім Вам велику подяку, тільки разом, лише спільними зусиллями ми зможемо здолати цей нелегкий шлях! Ми чітко впевнені, що 2022 рік буде значно легшим, ми так само йтимемо разом з вами, на шляху до досягнення поставлених цілей та завдань!

Нагадуємо, що у нас на складі ви зможете придбати арматуру, трубу прямокутну, трубу квадратну, лист сталевий, лист рифлений, аркуш просічно – витяжний, кут, двотаврову балку, швеллер , квадрат, круг , смугу, будь-який металопрокат виробників!

Також, хочу звернути Вашу увагу на те, що весь металопрокат зберігається на критому складі, у нас є послуга порізки для транспортування, послуга різання у розмір за кресленнями клієнта! Металобаза на Бугаївській 43Б (завод Арсенал) завжди раді Вас бачити!

Популярні записи