Квадрат – вигідна покупка

Квадрат – один з найчастіше застосовуваних видів металопрокату.

Разом з арматурою, колом, смугами плоского перерізу та шестигранником квадрат утворює групу сортового металопрокату. Квадрати виробляються мірної та немірної довжини, що розширює їх сферу застосування. Даний виріб виготовляють з вуглецевої, низьколегованої, легованої сталі та високолегованої сталі. Залежно від ступеня обробки розрізняють вироби звичайної та підвищеної точності, крім цього він також ділиться за довжиною та видом фасування.

Сфера застосування квадратного металопрокату досить широка, зокрема, його застосовують у машинобудуванні, у виробництві верстатів та сільськогосподарської техніки. Крім цього, він широко застосовується як арматура та заготовки для виробництва виробів фасонного металопрокату. Дуже затребуваний квадрат у ковальському ремеслі, зазвичай з нього створюють грати та ковані огорожі. Квадрат – надійний та міцний вид металопрокату, тому його використовують у створенні валів, муфт та штовхачів, для виробництва навісів, огорож та іншого. Ще однією відмінністю квадрата є досить низька вартість. Завдяки цьому будівництво забезпечується міцною та надійною сировиною за низьких витрат.

На нашій металобазі працюють досвідчені фахівці, які розкажуть вам про характеристики металопрокату, допоможуть підібрати потрібний вам метал, а, отже, заощадять ваш час та гроші. Ми зберігаємо металопрокат на критому складі, оберігаючи від корозії, а також ріжемо до потрібних розмірів і доставляємо вам у зручний час у потрібне місце. Ретельний вибір убереже вас від неякісної покупки, а ми завжди стежитимемо за тим, щоб покупка була максимально зручною та вигідною для вас.

Популярні записи

Оставить комментарий