Переваги двотаврових балок

Двотаврові балки – дуже популярний виріб металопрокату.

 балка двотаврова

За формою ці балки нагадують літеру “Н” – дві полиці та стіна, вміщена між ними. Двотаврові балки розрізняються по товщині стінок полиць, способу виготовлення та області застосування. За способом виготовлення балки бувають зварні та гарячекатані, за співвідношенням розмірів – широко-, вузькополочні та звичайні, а також колонні для підвісних конструкцій. Для їх виробництва використовуються низьковуглецеві та вуглецеві сталі. Можливе також виробництво спеціалізованих балок із легованих сталей з метою підвищення якості виробу. В цьому випадку сталь піддається електрошлаковому переплаву, що дозволяє очистити метал від оксидів та сульфідів. Завдяки цьому їх можна встановлювати на хімвиробництвах і в приміщеннях з високою концентрацією сірчаної кислоти. Найбільш примітною характеристикою цього виду металопрокату є висока густина.

Двотаврові балки мають також високу термостійкість, що дозволяє застосовувати їх у неопалюваних приміщеннях і складах. Висока щільність балки робить конструкцію особливо стійкою та міцною. Двотаврові балки витримують великі навантаження, тому їх застосовують при будівництві великогабаритних об’єктів (наприклад, перекриттів та мостових споруд). Крім цього, вони використовуються при будівництві естакад, стадіонів, саме там, де потрібний розподіл великих навантажень. Двотавр можна також використовувати як армуючий компонент великих залізобетонних виробів, армування шахтних стволів, у вагоно- та машинобудуванні. До інших важливих переваг цього металопрокату відносяться: висока міцність та зносостійкість, опір корозії та відносно невисока вартість.

На критому складі нашої металобази двотаврові балки надійно приховані від впливу погоди, ми надаємо послуги з різання виробів до потрібних розмірів. Крім того, купуючи металопрокат на нашій металобазі, ви можете скористатися системою знижок для клієнтів, що робить покупку ще вигіднішою.

 

Популярні записи

Оставить комментарий