где найти металлопрокат в Одессе

Якісний швелер – якісна конструкція

Серед виробів чорного металопрокату великою популярністю користуються металеві швелери.
>

Швелер зовні нагадує букву “П”. Стінки швелера розташовані перпендикулярно до полиці. Завдяки конструкції, що забезпечує високу витривалість, швелер використовують спільно із залізобетоном, при будівництві несучих металоконструкцій, вагоно-, машинобудуванні. Застосування швелера дозволяє зібрати потрібну конструкцію без зварювання, це дає можливість зберегти час. Такі характеристики, як низька ціна, висока міцність і зручність, роблять швелер дуже затребуваним виробом металопрокату. Основне завдання швелера – розвантаження тих ділянок конструкції, які піддаються найбільшому напрузі, а також полегшення самої конструкції.

Швелери мають свою класифікацію (“тирозмір” або “номер”). Найпоширенішими розмірами є: “10”, “14” та “20”. Кожен типорозмір застосовується по-різному: швелер 10 має відмінні механічні показники і застосовується як деталі для несучих опор, колон або стін. Швелер 14 надає конструкціям велику міцність і використовується для армування несучих деталей. Швелер 20 має високу стійкість до різних циклічних і динамічних навантажень, тому активно застосовується, наприклад, в мостобудуванні. Існує також гнутий швелер.

Швелер, як і інші вироби чорного металопрокату (наприклад, арматура), буває гарячокатаний і холоднокатаний, що також розширює можливості вибору. На нашій металобазі завжди надається широкий вибір продукції, а також можлива доставка власним транспортом. При покупці металопрокату дуже важливо переконатися як метал – підхід з найбільшою ретельністю завжди забезпечить найкращий результат в кінцевому підсумку. Ціни на металопрокат також різні і варіюються залежно від типу виробу, металу, а також способу прокатки.

Швелер – це металопрокат, який має відносно низьку вартість за високої ефективності. Наша металобаза надасть вам якісний метал за найнижчою ціною.

Популярні записи

Оставить комментарий