Як правильно вибрати арматуру?

Арматура є одним з найбільш широко використовуваних видів чорного металопрокату.

В основному її застосовують при створенні залізобетону, що дозволяє покращити характеристики бетону, зробити його міцнішим та стійкішим до навантажень. Для виготовлення арматури використовуються спеціальні сталеві сплави. Розрізняють гарячокатану та холоднокатану арматуру. Вибір способу прокатки залежатиме від того, як саме використовуватиметься виріб.

Будівельну арматуру можна розділити на: робочу, конструктивну (розподільчу) монтажну та анкерну.

Робоча арматура допомагає знизити ступінь зовнішнього та власного навантаження на кінцевий виріб. Конструктивна арматура розподіляє навантаження рівномірно виробу. Монтажна використовується для об’єднання конструктивного та робочого металопрокату в сітки, для посилення міцності.

Арматура будівельна періодична width=

Анкерна використовується як заставні деталі, що в кінцевому підсумку дозволяє пов’язувати збірні конструкції між собою або з іншими конструкціями за допомогою зварювання.

По області застосування розрізняють поперечну та подовжню арматури, їх встановлення дозволяє уникнути утворення тріщин на конструкції. Також арматуру можуть піддавати попередньому напрузі, якщо цього вимагає специфіка виробу. Такий широкий вибір виробів металопрокату дозволяє підібрати виріб під певний випадок. Для цього на металобазі завжди присутні відповідні фахівці, які допоможуть заощадити час на виборі товару та повністю розкажуть про характеристики конкретного виробу, що також полегшить вибір при покупці. Крім того, вигідно замовляти метал на критому складі – це захистить прокат від іржі, вам також можуть надати послуги з транспортування виробу, якщо потрібно. Ретельний вибір убереже вас від неякісної покупки, а ми завжди стежитимемо за тим, щоб покупка була максимально зручною та вигідною для вас. Наша компанія здійснить навантаження та доставку металу за найнижчими цінами.

Популярні записи

Оставить комментарий