Навіщо потрібна профільна труба?

Широке застосування знайшли такі вироби металопрокату, як профільні труби.

До профільних відносяться труби, які мають квадратний та прямокутний переріз, такий металопрокат зручно застосовувати у каркасних частинах будівель. Труба має досить невелику питому вагу, зменшуючи навантаження на фундамент. Також її перевагою є висока міцність, що дозволяє використовувати її при будівництві мостів або як арматуру. Вони зручні у будівництві різних розважальних комплексів, житлових будинків, ліній електропостачання, де використовуються як елементи вишок, а також у машинобудуванні.

Профільна труба

Труби на критому складі

Профільні труби завдяки своїй формі заощаджують ваші гроші і дозволяють вигідніше використовувати бюджет, адже їх потрібно набагато менше, ніж труб інших видів. Таким чином, можна говорити про найширший спектр застосування даного виду металопрокату, що забезпечене ще й різноманітністю труб залежно від зовнішніх властивостей. Вони можуть відрізнятися за способом прокатки, перерізу, товщиною стінки, а також вагою. На нашій металобазі ми підберемо труби відповідно до ваших власних потреб.

Профільні труби виробляються в основному з вуглецевої або низьколегованої сталі (іноді з нержавіючої сталі). Профільні труби мають високу зносостійкість і довгий термін служби, таким чином ви не шкодуватимете про те, що придбали її, адже кінцева конструкція буде виконана максимально якісно. При покупці металопрокату на нашій металобазі вам буде надано широкий вибір виробів для різних ситуацій. Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками та відповідаємо за якість нашої продукції, а наш критий склад забезпечить збереження виробу за будь-яких погодних умов. Також можливе навантаження та вивезення товару у зручне для вас місце.

Популярні записи

Оставить комментарий